Îți mulțumesc pentru interesul tău privind cursul online

„Hipnoza Recreațională”!

 

Te rog să alegi una din opțiunile de mai jos pentru a te înscrie la acest curs:


Plata prin virament bancar
1500 RON
Achită cursul prin virament bancar.
Plata prin card
1500 RON
Achită cursul prin sistemul de plăți securizate Mobilpay.

Dacă ai întrebări sau dorești mai multe informații te rog să mă contactezi

și te ajut cu plăcere!

Vei găsi mai jos datele de contact.

 

Cu prietenie,

Andrei Loiso

Tel: (+4) 0756.923.651

E-mail: artjoyhypnosis@gmail.com


„Am făcut cursul „Hipnoza Recreațională” cu Andrei. O experiență interesantă, plăcută și foarte utilă, pe care o recomand cu căldură tuturor celor deschiși la minte. Mi-a plăcut foarte mult, modul de predare și mai ales partea practică. Informația dată simplu și pe înțelesul tuturor cursanților. Suportul de curs, bine gândit și de ajutor….

Cu răbdare, și mai ales trecând fiecare cursant, atât prin faza de hipnotizat, cât de de hipnotizator, a fost o experiență deosebită. Tehnicile de inducție explicate clar, simple, eficiente, …( Vă spun sincer, la un moment dat nu ne venea  să credem că funcționează și e așa de ușor!)

… Mi-am dat seama că aveam o percepție  total greșită despre hipnoză. Cred că multă lume are o reținere și un fel de frică, numai la auzul cuvântului „Hipnoză”. Este o părere greșită, la asta contribuind și emisiunile tv, diverse filme … etc,  unde se pune accent doar parte de show.

Un curs plăcut, unde timpul a trecut fără să ne dăm seama, fără plictiseala, viu, antrenant, cu multă informație nouă, care își merită banii! 

Iar dincolo de bucuria de a-l cunoaște pe Andrei, un om special, am început să practic și eu. La început mai timid, dar acum am și rezultate, atât în munca cu mine, cât și cu cei  cu care lucrez.”, Claudiu


Plata prin virament bancar
1500 RON
Achită cursul prin virament bancar.
Plata prin card
1500 RON
Achită cursul prin sistemul de plăți securizate Mobilpay.