Conditii de utilizare a programului de eliminare al alergiilor

Te rugam sa citesti aceste conditii de utilizare inainte de a completa formularul de inscriere pentru programul de eliminare al alergiilor:


Disclaimer pentru sfaturi medicale

Informațiile prezentate sunt destinate doar în scopul educării personale. Aceste informaţii nu trebuie să fie folosite pentru a diagnostica, a trata sau a preveni o problemă de sănătate ce ţine de competenţa unui specialist în medicină.

În cazul în care aveți o problemă de sănătate ce necesită diagnosticare şi tratament medical specializat, vă recomandăm să apelați la un medic specialist în acel domeniu.

De asemenea, nicio informaţie prezentată nu este destinată să înlocuiască recomandările și tratamentul prescris de un medic.

Prin parcurgerea acestor informații, vă exprimați acordul de a le folosi doar în scopul educării personale.

 

Disclaimer pentru conținut

Conținutul acestor informații poate fi schimbat fără notificări în prealabil și nu este garantat a fi exhaustiv. Autorul acestor informații nu își asumă obligația de a completa sau a le actualiza. Orice informație prezentată nu este obligatoriu să fie adaptată la condițiile individuale ale persoanelor care parcurg aceste informații.

 

Disclaimer pentru toate garanțiile

Aceste informații sunt prezentate „aşa cum sunt”, fără a implica garanții de orice tip, implicite sau explicite.

Autorul acestor informații nu își asuma nicio răspundere pentru orice efect direct, indirect, circumstanțial sau care decurge în orice formă prin parcurgerea lor, din moment ce ați luat la cunoștință faptul că scopul acestor informații este doar educativ.

 

Disclaimer pentru limita de vârstă

Aceste informații sunt destinate exclusiv persoanelor majore (cu vârsta peste 18 ani).

 

Disclaimer pentru copyright

Nicio informație prezentată nu poate fi copiată, republicată sau folosită în afara scopului prezentat, fără acordul scris al autorului.

 

Utilizarea acestui program presupune parcurgerea și acordul utilizatorului de a respecta condițiile descrise mai sus.

În cazul în care nu îndepliniți sau nu sunteți de acord cu aceste condiții de mai sus, aveți dreptul de a nu parcurge aceste informații.