Vrei să experimentezi relaxarea prin autohipnoză... gratuit?

Ai vrea să primești instrucțiunile pas-cu-pas care te vor ajuta să relaxezi corpul și mintea prin autohipnoză?


autohipnoza-3-2-1

Bine te-am întâlnit!

Sunt Andrei Loiso, expert în tehnicile autohipnozei  și vreau să-ți îți ofer posibilitatea de a experimenta gratuit autohipnoza!

Am pregătit pentru tine o serie de instrucțiuni simple care te vor ajuta să obții o stare plăcută de autohipnoză. Odată ce vei învăța etapele, le poți folosi singur(ă) pentru a intra rapid în autohipnoză oricând și oriunde vei dori! Tehnica se numește „Metoda 3-2-1 pentru obținerea autohipnozei”.

Instrucțiunile scrise sunt în realizate sub forma unui fișier PDF pe care îl poți descărca și apoi citi pe calculatorul, tableta sau telefonul tău.

În plus, pentru că la început s-ar putea să fie dificil pentru tine să memorezi instrucțiunile, ți-am pregătit și o înregistrare audio cu aceste instrucțiuni.

Poți folosi această înregistrare până când te vei obișnui cu etapele pe care le ai de parcurs pentru a intra în autohipnoză.

Cum poți primi „Metoda 3-2-1 pentru obținerea autohipnozei” gratuit ?

Foarte simplu: Te rog să completezi formularul alăturat cu numele și adresa de email unde pot să îți trimit imediat fișierul cu instrucțiunile și înregistrarea audio.

Odată ce te vei înscrie, vei primi un email în care îți voi arăta pas-cu-pas etapele pe care le poți parcurge pentru a experimenta o stare plăcută de autohipnoză!

arrow

Spune si prietenilor tai