Programarea ședințelor de hipnoză

Înainte de a stabili o programare pentru ședințele de hipnoză este necesar să fii pregătit(ă) pentru a face schimbările pe care le dorești: din punct de vedere fizic, emoțional și mental.

Scopul meu este să te ajut astfel încât să te poți ajută singur(ă). De aceea, înainte de a lucra împreună, doresc să începi procesul tău de transformare pozitivă, urmând pașii de mai jos:

 

Pasul 1: Te rog să te înscrii în lista de noutăți pentru a primi gratuit manualul de hipnoză. Acest document îți oferă informațiile importante pentru a înțelege cum te poate ajuta hipnoza să rezolvi problemele tale. Completează formularul de înscriere pe care îl găsești pe pagina „manualul Adevărul despre hipnoză” (Click aici).

 

Pasul 2: După ce ai citit manualul îți recomand să mă contactezi telefonic pentru a-mi oferi mai multe detalii despre problema pe care dorești să o rezolvi.

Astfel te pot îndruma către etapa următoare: fie să înveți autohipnoză și autosugestia (cursul „Autohipnoza Esențial”), fie să stabilim împreună o programare pentru prima ședință de hipnoză.

 

Pasul 3 (opțional): Poți învăța autohipnoza și autosugestia cu ajutorul programului „Autohipnoza Esențial”. Acest program îți oferă posibilitatea de a învăța tehnicile fundamentale la tine acasă (varianta online) sau în sala de curs alături de alți colegi. Poți să te înscrii pentru acest curs prin completarea formularului de înscriere pe pagina cursului„Autohipnoza Esențial” (Click aici).

Odată ce te-ai înscris pentru „Autohipnoza Esențial” îți voi transmite un email cu informațiile necesare pentru a participa la acest curs. Poți urma acest curs atât online cât și în sala de curs.

Vei participa la cursul „Autohipnoza Esențial” unde vei învăța tehnicile care te vor ajuta să rezolvi problemele cu care te confrunți. Opțional, poți alege să participi și la cursul „Autohipnoza Expert” unde vei învăța tehnicile avansate ale autohipnozei și autosugestiei.

După parcurgerea acestor cursuri dacă mai ai nevoie de ședințe suplimentare de hipnoză, te rog să mă contactezi telefonic pentru a stabili o programare.

 

Pasul 4: Programarea ședințelor de hipnoză

 

Condițiile de desfășurare a ședințelor de hipnoză sunt următoarele:

Toate ședințele de hipnoză se înscriu în domeniul aplicațiilor de consiliere pentru dezvoltarea personală (COR 242324).

Ședințele de hipnoză au loc la cabinetul din București (zona Gara Basarab). Vei primi adresa exactă după stabilirea programării.
De asemenea, există posibilitatea de a susține ședințe la distanță prin Skype.

 

Discuția preliminară

Înainte de a începe ședințele de hipnoză, este necesar să avem o discuție preliminară. În această discuție vom discuta în detaliu despre lucrurile pe care dorești să le rezolvi sau să obții cu ajutorul hipnozei.

De asemenea îți voi prezenta metodologia de lucru astfel încât să înțelegi care sunt etapele pe care le vom parcurge împreună.

Durata discuției preliminare este de 45-60 de minute și este inclusă în prima ședință.

 

Ședințele de hipnoză

După discuția preliminară putem începe ședințele de hipnoză. Aceste ședințe urmăresc obiectivul stabilit în discuția anterioară:

  1. Rezolvarea unei probleme;
  2. Atingerea unor obiective stabilite;

Durata unei ședințe variază între de 120 și 180 de minute, în funcție de aplicație iar costul unei ședințe variază între 500 și 600 de Lei în funcție de modalitatea de achitare, (atât pentru cele din cadrul cabinetului cât și ședințele prin Skype).

Numărul estimativ de ședințe necesare pentru remedierea unei probleme variază între 2 și 5.

Programarea devine valabilă doar după achitare.

 

Ședința poate fi achitată în următoarele moduri:

1. Prin virament bancar (500 de Lei prin transfer interbancar sau la ghișeul oricărei bănci din România);

2. În numerar, la cabinetul de hipnoză (600 de Lei);

3. Online, prin sistemul de plăți securizate PayPal (130 de Euro);

4. Online, cu cardul prin sistemul de plăți securizate MobilPay (530 de Lei);

4. Printr-un serviciu de transfer: Money Gram, Western Union (130 de Euro);

 

Stabilirea programării

Programările se stabilesc telefonic (sau în urma unei discuții prin Skype). Odată stabilită programarea, îți voi transmite prin email adresa cabinetului și instrucțiunile pentru a finaliza rezervarea programării tale.

 

 

Pasul 5: Discuția preliminară

Odată ce ai parcurs informațiile necesare, te aștept la discuția preliminară!

 

Pasul 6: Ședința de hipnoză

Ai toate informațiile pentru ședința de hipnoză?

Puteam începe!

 

Ai nevoie de informații suplimentare?

Sunt la dispoziția ta pentru orice informație despre hipnoza de care ai nevoie. Îți recomand să mă contactezi telefonic pentru a putea răspunde rapid întrebărilor tale.

Poți găsi mai jos toate datele mele de contact:

 

 

Andrei Loiso,

Telefon: 0758.947.957;

E-mail: artjoyhypnosis@gmail.com

ID Skype: andrei.loiso

Ai întrebări sau dorești informații suplimentare?