Şedinţe de hipnoză online prin Skype

Dacă doreşti să foloseşti hipnoza pentru rezolvarea problemelor tale dar nu poţi ajunge la cabinetul meu – şedinţele online de hipnoza prin Skype pot fi cea mai bună soluţie pentru tine!

Vom avea o scurtă discuție (telefonic sau Skype) de 15 – 20 de minute.

 

De ce?

Din două motive:

Primul pentru că doresc sa-mi oferi mai multe informații despre problema pe care vrei s-o rezolvi sau despre lucrurile pe care vrei să le obții cu ajutorul hipnozei.

Cel de-al doilea motiv este că doresc să te asiguri 100% că serviciile mele ţi se potrivesc perfect!

Eu nu sunt interesat să-ţi “vând” şedinţe la bucată, ci doresc să te ajut să îţi rezolvi problemele. Din acest motiv, chiar înainte de a începe prima şedinţă consider că este necesar să fii tu însuţi convins(ă) că hipnoza este cea mai potrivită alegere pentru tine. Şi eu la rândul meu, doresc să mă asigur că putem lucra foarte bine împreună.

În această prima discuţie îţi voi oferi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a lucra împreună. De asemenea voi răspunde întrebărilor tale astfel încât, la finalul acestei conversaţii vei fi în măsură să iei o decizie informată : decizia de a lucra împreună cu mine sau nu.

100 % angajament, 100% rată de succes

Angajamentul meu de a te sprijini în procesul tău de transformare este de 100%. Şi nu mă mulţumesc ca tu sa obţii 95% din rezultatele pe care le doreşti. Ştiu că poţi realiza 100% rezultate. Însă hipnoza este „un sport de echipă” şi este nevoie de acelaşi angajament şi din partea ta. Iar acest lucru îl vom detalia pe parcursul primei noastre discuţii.

Nu cred în sloganul „Un singur program pentru fiecare”

Așa cum nu există 2 oameni perfect identici, nu există nici 2 şedinţe identice. Fiecare şedinţă este complet personalizată în funcţie nevoile tale. Fiecare şedinţă face parte dintr-un proces de transformare: începi din punctul A (prima şedinţă) şi finalizezi în punctul Z (rezolvarea problemei tale). Între A şi Z pot există puncte intermediare, în funcţie de natura problemei pe care o vei rezolva şi în funcţie de modul tău de răspuns.

Problema ta este efectul unei cauze

Fiecare problemă are o cauză. Nimeni nu s-a născut cu nevoia de a manca în exces, de a fuma sau de a se simţi speriat, vinovat, supărat sau deprimat. Iar dacă în prezent simţi un astfel de disconfort, cu siguranţă că nu a apărut „din senin” ci are o cauză.

Dacă problema este „de suprafaţă” poate fi remediată fără a găsi „cauza”. Însă există probleme ce nu pot fi rezolvate definitiv decât atunci când aflăm motivul apariţiei.

Nu poţi bea un pahar de apă curată dacă paharul este murdar în interior. Chiar dacă torni apă curată (de ex. sugestii pozitive), aceste sugestii pot fi contaminate de lucrurile negative care stau „lipite” de interiorul paharului tău. Din acest motiv, dacă tot ceea ce faci sunt schimbări de suprafaţă, vei obţine întotdeauna doar rezultate temporare.

Nu sunt interesat să obţii rezultate temporare – doresc să elimini problema ta definitiv din viaţa ta!

Şedinţele de hipnoza „nu seamănă” cu hipnoza pe care ai văzut-o la TV

Pe parcursul şedinţei vei fi întotdeauna conştient(ă) şi vei participa în mod activ la întregul proces – nu vei sta „adormit(ă) într-un fotoliu” ascultând sugestiile mele. Vei primi întrebări, vei răspunde acestor întrebări şi mai ales vei simţi emoţiile şi vei „înţelege” la un nivel profund implicaţiile emoţiilor tale. Această înţelegere adâncă a realităţii tale personale te va ajuta să faci schimbările pe care le doreşti în viaţa ta!

Motivaţia este cheia succesului!

Fiecare lucru pe care l-ai realizat probabil până în prezent a avut nevoie de motivaţia şi de angajamentul tău. Eu voi fi „antrenorul” sau, dacă vrei……. ghidul tău. Însă în final…succesul îţi aparţine în totalitate!

Dacă simţi că eşti pregătit(ă) să faci schimbarea pe care o doreşti, dacă simţi că acum este momentul să (re)iei controlul acelui aspect din viaţa ta pe care nu ai reuşit să-l controlezi până în prezent…eu sunt la dispoziţia ta. Îţi voi arăta cum să faci acele schimbări dramatice de care ai nevoie – uneori apar „peste noapte” în salturi uriaşe iar alteori….apar uşor, pas cu pas.

Cu fiecare realizare, vei avea dovada care îţi va întări convingerea că mergi pe un drum bun – drumul transformării tale personale, drumul către libertatea şi armonia vieţii tale.

Încrederea nu este construită doar pe vorbe goale!

Ştiu ca nu poţi avea încredere deplină doar pentru că cineva îţi spune cuvinte sau face promisiuni frumoase: doar rezultatele pot să-ţi ofere dovada că lucrurile funcţionează cu adevărat pentru tine!

După fiecare şedinţă de hipnoză vei observa îmbunătăţiri şi rezultate pozitive: doar tu te poţi convinge că lucrurile merg bine pentru tine. Şi vei ştii asta de la început chiar după prima şedinţă de lucru. În final doar rezultatul contează atât pentru tine cât şi pentru mine: rezultatele pe care le obţii îţi oferă asigurarea că vei rezolva problema ta cu ajutorul meu. Şi nimic altceva nu contează.

Ce spun cei care au lucrat şedinţe individuale:

Am încercat tot ce se putea. Am avut rezultate spectaculoase. Dar în timp, ușor, ușor, reveneam la kg de unde am pornit, ba chiar câteva în plus. Aveam impresia că știu multe despre slăbit. Dar Andrei m-a ajutat să înțeleg unde gafam de fiecare dată. Scăderea în greutate e mult mai mult decât ambiție, dieta, mișcare! Am aplicat ce m-a învățat, am făcut câteva ședințe pe Skype și iată-mă cu 30 de kg mai ușor. Nu vă ascund că până la Andrei, am mai fost pe la câțiva specialiști în hipnoză, dar am rămas cam cu buza umflată și cu banii luați. Ceea ce m-a învățat Andrei funcționează pe bune!

Până voi ajunge la greutatea ideala mai e cale lungă, dar sunt convins că de data asta și cu ajutorul lui Andrei, va fi ok.” Claudiu.

Unica şedinţă de hipnoza în care m-ai învăţat şi autohipnoza mi-a folosit extrem de mult. De atunci am experimentat singură autohipnoza de multe ori; nu ştiu exact ce ar fi trebuit să simt sau să gândesc, dar eu în acele momente, nu gândesc nimic şi simt o bucurie imensă, intrinsecă, fundamentală, fără o cauză anume. Mi-e greu să exprim starea de bine pe care o trăiesc….” Cristina

Îți sunt recunoscătoare Andrei că m-ai condus atât de frumos şi de în linişte către fiinţa mea şi cumva, m-ai condus către sine, către pacea şi armonia întregii mele fiinţe. Mulţumesc că, din această perspectivă, m-ai redat pe mine mie.” Oana

HIPNOZA este o tehnică care odată experimentată, reprezintă un pas înainte făcut de noi în procesul individual de EVOLUTIE. Reprezintă un pas în afara “fascinantei şi eternei” zone de confort. Iar pentru acest pas înainte, dragi mei prieteni, vă felicit din toată inima! Asta ca să nu mai spun că, putem preveni şi trata diverse afecţiuni ale corpului cu ajutorul hipnozei sau ne putem mari productivitatea şi eficacitatea din timpul activităţilor noastre cotidiene.

Iar din proprie experiență (“joaca de-a hipnoza” cum îi spunem eu şi Andrei), pot afirma că Andrei Loiso este un tip prietenos, un adevărat specialist al tehnicilor hipnotice, un om în care eu am avut încredere totală şi pe care îl recomand cu cea mai mare căldură.”, Cătălin

Cât costă o ședință și cum pot face o programare?

Pentru toate informațiile administrative legate de programarea ședințelor, te rog să consulți condițiile programării ședințelor.

De câte şedinţe ai nevoie?

Cu excepţia „şedinţelor-minune” în care lucrurile se rezolvă din prima şedinţă (aprox 5% din cazuri), pentru majoritatea problemelor sunt necesare între 2 şi 5 şedinţe. În 70 % din cazuri. Mai există şi cazuri ce au nevoie de peste 5 şedinţe  (aproximativ 5 %) . De asemenea, există şi persoane care dintr-un motiv sau altul nu reuşesc să-şi realizeze obiectivele. Şi este firesc, pentru că în lumea aceasta nu există 100% şanse de succes indiferent de domeniu: doctorul nu-ţi poate garanta 100% că te vei însănătoşi, avocatul nu-ţi poate garanta 100% că vei câştiga procesul, iar profesorul nu-ţi poate garanta 100% că vei învăţa şi vei trece examenul.

Iar dacă cineva spune că-ţi oferă 100% garanţie……poţi să-l crezi, dar pe riscul tău!

Cum putem începe?

  1. Ai nevoie de un cont Skype pe care poţi să-l obţii gratuit şi ai nevoie să instalezi programul pe calculatorul tău (www.skype.com)
  1. Contactează-mă prin email (artjoyhypnosis@gmail.com) sau telefonic la 0758.947.957 pentru a programa prima discuţie prin Skype. ID meu este andrei.loiso. Dacă doreşti, pot să îţi ofer gratuit „Manualul despre hipnoză” care te va ajuta să înţelegi mai bine cum poţi folosi hipnoza pentru rezolvarea problemei tale. Poți primi imediat acest manual dacă te înscrii în lista de noutăți www.artjoylife.com.

Accesează aici pagina manualul de hipnoză

  1. Vom avea prima discuţie care durează între 15 şi 20 de minute: voi răspunde întrebărilor tale şi îmi vei da la rândul tău mai multe informaţii despre tine şi despre lucrurile pe care doreşti să le realizezi. La sfârşitul acestei discuţii vom stabili împreună ceea ce vom face în continuare.
  1. Vom programa prima şedinţă de lucru prin Skype şi îţi voi da toate detaliile necesare astfel încât să putem începe imediat!

Dacă simţi că eşti pregătit(ă) să-ţi schimbi viaţa în bine, atunci te aştept să mă contactezi chiar acum!

Dacă încă mai ai lucruri de clarificat, atunci poţi să îmi ceri mai multe informaţii.

Iar dacă nu eşti pregătit(ă), nu-i nimic, eu voi fi aici atunci când te vei decide 100% să-ţi rezolvi definitiv problemele.

În final, îţi ofer un mic sfat: înainte de a alege să lucrezi cu mine, îţi recomand să încerci orice altceva – poate lucrurile pot fi rezolvate şi altfel. Nu doresc să alegi şedinţele cu mine doar ca să spui ca ai „încercat” hipnoza şi că ai bifat o acţiune.

De aceea, îţi recomand să bifezi de la început lista alternativelor, iar dacă, la sfârşit, nu ai rezolvat problema, atunci te aştept să mă contactezi. Şi să rezolvi definitiv acel disconfort din viaţa ta. Iar atunci când vei reuşi, mi-ar face mare plăcere să împărtăşeşti câteva cuvinte despre experienţa ta. Nu cred că mă poate motiva ceva mai mult decât succesul celor cu care lucrez:

Un om deosebit..mulțumesc pentru tot..respect și multe realizări în tot ceea ce faceți!” Mirela

Mulţumesc din suflet pentru tot ajutorul care mi l-ai oferit. Să-ţi dea Dumnezeu tot ce e mai bun, pe măsura inimii tale generoase.” Cristina

Simt nevoia să-ţi scriu aceste rânduri doar pentru a-ţi mulţumi… Am devenit foarte calmă în situaţii dificile de la serviciu (un job cu mult stres), am reuşit să iau carnetul de conducere (fără stres) în condiţiile în care aproape că nu mi se dădea nicio şansă (sunt o visătoare) şi voi continua să lucrez cu mine astfel.” Daniela

Iar gratitudinea celor care m-au onorat cu încrederea lor şi şi-au transformat viaţa în bine, mă face pe mine, la rândul meu să le fiu recunoscător. Şi să-ţi fiu recunoscător şi ţie, viitorul meu partener în şedinţele de hipnoză!

 

 

Cu prietenie,

Andrei Loiso

Telefon: 0758.947.957;

E-mail: artjoyhypnosis@gmail.com

ID Skype: andrei.loiso

 

Ai întrebări sau dorești informații suplimentare?